Télikert építési árak Budapesten

telikert-terasz-budapest.jpg

Mint tudjuk, a télikert legtöbbször olyan üvegezett terasz, amelyet egész évben használhatunk, mint egy új szobát a lakásban. Eredetileg növények téli elhelyezésére szolgált, de ez funkciója megváltozott.

Télikertek építésének ára Budapest területén

függ a terasz méretétől, az üvegezés típusától, a tető formájától és a kivitelezés bonyolultságától. Általában a télikerépítés átlagos ára 200 000 - 500 000 forint / m2 között mozog. Ha pontosabb árajánlatot szeretne kapni, érdemes felvennie a kapcsolatot egy télikergyártó és beszerelő céggel, mint például a Caribi télikertek kft vagy a Télikert Budapest Terasz. A vállalkozók ingyenes felmérést és tervezést is vállalnak. Katt:

Efféle létesítmény nemcsak lakásokban, hanem irodákban, éttermekben vagy közintézményekben is kialakítható, és sok előnnyel jár, mint például

  • a hőtermelés üvegház-hatás révén
  • a hőszigetelés (buffer-zóna),
  • a növénygondozás (pl. déli gyümölcsök),
  • a természetközelség kellemes komfortja
  • és az épület értéknövelése

Budapest számos híres épületében találhatók télikertek, mint például a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének székháza, amely Lechner Ödön szecessziós remekműve, vagy a Magyar Szecesszió Háza, amelynek ólomüveg ablakai pompázatosak. A budapesti Pálmaház pedig növényritkaságokkal ékeskedik

Terasz beépítés és télikert árak a keresőkben

A télikertépítéssel foglalkozó budapesti szolgáltatók csak a pontos mérések és tervezést követően tudnak árat mondani a megrendelő számára. A terasz beépítéshez használt ajtók és ablakok gyártási költsége csak kis része a télikert építés teljes költségének. A megrendelőnek ki kell fizetnie az ácsmunkát, a kőművesmunkát, emellett a kertrendezésre is gondolni kell. Nézzük meg, hogy mit találunk, ha rákeresünk a télikert építés árak kifejezésre a Google keresőjében.

Google találati lista - honlapok

Az első helyen lévő weboldal tulajdonosa csupán annyit jegyez meg, hogy az építés és tervezés ára sok tényezőből adódik össze. Mint mindenki, az első helyezett is azt ajánlja, hogy az érdeklődő kérjen személyre szabott árajánlatot, azonban találunk egy eléggé általánosító mérőszámot: 200 ezer forint négyzetméterenként. A weboldalon ezt az árat találjuk a legegyszerűbb télikert esetében.

Kérdés-válasz keresőkifejezés

A második helyen található honlap a Mennyibe kerül egy télikert? kérdéssel került fel a Google keresőjének találati listájára. Természetesen itt is hangsúlyozzák, hogy a terasz beépítés és télikert gyártás ára sok összetevőtől és kritériumtól függ. Az egyedi és konkrét árajánlat mindig személyre szabott és azt ajánlják, hogy az érdeklődő vegye fel a kapcsolatot a gyártóval, építővel. az átlagos télikert árát 200-500 ezer forint / négyzetméterben határozza meg a weboldal.

A télikertépítés árának összetevői

A telikertepites.net honlap is felkerült az első tízbe, és a terasztelikert.hu is ide törekszik a Google keresőjében, honlapoptimalizálás és linképítés segítségével. Náluk találhatunk konkrétumokat arra nézve, hogy mitől függ a télikert gyártás és építés ára.

Elsősorban a télikert és terasz méreteitől függ az elkészült konstrukció ára, ezután az ajtó és ablakprofilok minősége, színe és bevonata esik a latba. Mivel a télikert konstrukció legnagyobb része üvegfelület, ezért az üvegbetétek mennyisége és minősége is jelentős befolyással bír a végösszegre.

A beépített terasz végösszegét az elkészített tető alapanyaga és formája is befolyásolja. A télikertépítő szakemberek a tervezést követően meghatározzák az árat, így a megrendelő már annak tudatában dönthet a kivitelezésről.

Télikert árak összehasonlítása a Google keresőjében. Ha szeretnél még érdekes témákról olvasni, az alábbiakat ajánljuk: télikertek építése, gyártás ára, weboldal seo, honlapoptimalizálás szakszerűen, Google kereső, kulcsszó keresés. További információk beépített terasz BP témában.